Szolgáltatásaink

Klíma és klímarendszerek, fűtésrendszerek és szellőzők forgalmazásával, szerelésével és karbantartásával foglalkozunk.

Klíma berendezések

Nagy gyártók kiváló minőségű klíma berendezéseit forgalmazzuk. Tekintse meg kínálatunkat!

Gyorsszervíz

Hétvégén szombaton és vasárnap is számithat ránk! Szervizünk sürgős hibaelhárításában nyújt azonnali, gyors és hatékony segítséget

Elérhetőségek

Vasi Alfa Bau Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Söptei út 67.
ügyvezető
+36308645499
Hibabejelentés
+36304662819
E-mail:
info@alfabau.hu
Cégadatok

Cégadatok

Vasi Alfa Bau Kft.

9700 Szombathely, Semmelweis u. 16.

Iroda: 9700 Szombathely, Söptei út 67.

Adószám: 25393796-2-18

Cégjegyzékszám: 18-09-112672

Weiland Barna ügyvezető, tel: +36308645499, e-mail: barna.weiland@alfabau.hu

Dégi-Monostori Marietta gazdasági vezető, tel: tel:+36302206643, e-mail: degi.marietta@alfabau.hu

Hibabejelentés, műszaki tanácsadás, információ:

Gulyás István, tel: +36304662819, e-mail: gulyas.istvan@alfabau.hu

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Irodánk hétköznapokon 8,00 és 14,00 óra között van nyitva.

Hibabejelentés, műszaki tanácsadás, információ

Gulyás István, tel: +36304662819, e-mail: gulyas.istvan@alfabau.huSzolgáltatásaink

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

A Vasi Alfa Bau Kft. új duguláselhárítás szolgáltatása olyan, általában hirtelen felmerülő problémára reagál, ami megkeseríti azok életét, akiknél előjön. Ez a probléma hirtelen jön elő és kellemetlen hatásokkal jár.

A vízvezetékek és csatornarendszerek megjelenésével egyidejű probléma, hogy a szennyvizet elszállító csövekben dugulás keletkezik, amelyet duguláselhárítás segítségével lehet csak megszüntetni.. A mosogatás, mosás, vagy az emberi anyagcsere következményei a lefolyóba kerülnek, amelyen keresztül a csatornahálózatba (néhány helyen még az emésztőtartályba, -gödörbe) kerülnek. Ez általában nem okoz problémát.

A hosszú időn keresztül használt csövekben azonban lassan és szívósan letapadnak olyan anyagok, amelyek eltávolítása már duguláselhárító szakember közreműködésével lehetséges csak. A mosogatás közben keletkező zsírok, olajok, ételmaradványok és egyéb szennyeződések, a használt mosdóvízzel a csövekbe kerülő hajszálak és egyéb piszkok lerakódnak, lassan csomóvá állnak össze. Eleinte csak akadályozzák, lassítják a a szennyvíz távozását, majd a cső eldugul, a szennyvíz pedig nem távozik el, szükségesség válik a duguláselhárítás. Nem kell részletezni, hogy ez milyen kellemetlen vizuális és szaghatásokkal jár. Ilyen vagy azonnal hívja valaki a duguláselhárítót, vagy próbálkozik egyedül.

Léteznek alternatív duguláselhárító módszerek, szerek, amelyek forgalmazó azonnali és látványos hatást ígérnek. A lefolyóba kell önteni különböző szereket, amelyekről azt állítják, hogy feloldják a szennydugót. Ezek ideig-óráig használhatnak is, hosszú távon azonban semmiképpen. Lehet pumpálni is a lefolyót, utána pedig letörölni magunkról a mocskot és még mindig nem biztos az eredmény.

Duguláselhárító szakemberünk ezeket a problémákat hatékonyan oldja meg. Ha kell, szétszereli a lefolyórendszert – már ahol lehetséges – és eltávolítja a szennyeződést. Ahol a szerelés már nem segít ott jönnek jól a kifejezetten erre a célra szolgáló duguláselhárító eszközök, berendezések.

Duguláselhárítás szolgáltatásunk során a Rothenberger R600 duguláselhárító gépet használjuk, ha a kézi duguláselhárítás már nem eredményes. Ez a korszerű duguláselhárító berendezés 20-150 mm átmérőjű csövek duguláselhárítása során használható eredményesen. A csövek mélyén kialakult dugulást ennek segítségével minden háztartásban el tudjuk hárítani, hiszen 60 méter tisztítási hosszúságban képes hatékonyan dolgozni.

A hagyományos duguláselhárítás technikák és a korszerű, könnyen mozgatható duguláselhárító berendezés szakszerű használatával garanciával távolítjuk el a csövekből a szennyeződést úgy, hogy ahhoz nem szükséges bontás. Munkánkat higiénikus környezetet magunk után hagyva végezzük.

Ha segítségre van szüksége, hívja a +36308645499 számot azonnal.


Ajánlatkérő űrlap

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Ajánlatkérő adatai

!
!
!
!

Ajánlatkérés részletei

!
* Milyen szolgáltatásra kér ajánlatot?:
!
!
!

CAPTCHA


Vissza az előző oldalra!
Vasi Alfa Bau Kft. - Magyar