Szolgáltatásaink

Klíma és klímarendszerek, fűtésrendszerek és szellőzők forgalmazásával, szerelésével és karbantartásával foglalkozunk.

Klíma berendezések

Nagy gyártók kiváló minőségű klíma berendezéseit forgalmazzuk. Tekintse meg kínálatunkat!

-

Elérhetőségek

Vasi Alfa Bau Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Mészáros Lőrinc utca 1.
ügyvezető
+36308645499
Ügyfélszolgálat
+36302206643
E-mail:
info@alfabau.hu
Cégadatok

Cégadatok

Vasi Alfa Bau Kft.

9700 Szombathely, Semmelweis u. 16.

Iroda: 9700 Szombathely, Mészáros Lőrinc utca 1.

Adószám: 25393796-2-18

Cégjegyzékszám: 18-09-112672

Weiland Barna ügyvezető, tel: +36308645499, e-mail: barna.weiland@alfabau.hu

Dégi-Monostori Marietta gazdasági vezető, tel: tel:+36302206643, e-mail: degi.marietta@alfabau.hu

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Irodánk hétköznapokon 7,00 és 15,00 óra között van nyitva.

Telefonszám:

+36308645499

+36302206643Szolgáltatásaink

DuguláselhárításDuguláselhárítás

A Vasi Alfa Bau Kft. új duguláselhárítás szolgáltatása olyan, általában hirtelen felmerülő problémára reagál, ami megkeseríti azok életét, akiknél előjön. Ez a probléma hirtelen jön elő és kellemetlen hatásokkal jár.

A vízvezetékek és csatornarendszerek megjelenésével egyidejű probléma, hogy a szennyvizet elszállító csövekben dugulás keletkezik, amelyet duguláselhárítás segítségével lehet csak megszüntetni.. A mosogatás, mosás, vagy az emberi anyagcsere következményei a lefolyóba kerülnek, amelyen keresztül a csatornahálózatba (néhány helyen még az emésztőtartályba, -gödörbe) kerülnek. Ez általában nem okoz problémát.

A hosszú időn keresztül használt csövekben azonban lassan és szívósan letapadnak olyan anyagok, amelyek eltávolítása már duguláselhárító szakember közreműködésével lehetséges csak. A mosogatás közben keletkező zsírok, olajok, ételmaradványok és egyéb szennyeződések, a használt mosdóvízzel a csövekbe kerülő hajszálak és egyéb piszkok lerakódnak, lassan csomóvá állnak össze. Eleinte csak akadályozzák, lassítják a a szennyvíz távozását, majd a cső eldugul, a szennyvíz pedig nem távozik el, szükségesség válik a duguláselhárítás. Nem kell részletezni, hogy ez milyen kellemetlen vizuális és szaghatásokkal jár. Ilyen vagy azonnal hívja valaki a duguláselhárítót, vagy próbálkozik egyedül.

Léteznek alternatív duguláselhárító módszerek, szerek, amelyek forgalmazó azonnali és látványos hatást ígérnek. A lefolyóba kell önteni különböző szereket, amelyekről azt állítják, hogy feloldják a szennydugót. Ezek ideig-óráig használhatnak is, hosszú távon azonban semmiképpen. Lehet pumpálni is a lefolyót, utána pedig letörölni magunkról a mocskot és még mindig nem biztos az eredmény.

Duguláselhárító szakemberünk ezeket a problémákat hatékonyan oldja meg. Ha kell, szétszereli a lefolyórendszert – már ahol lehetséges – és eltávolítja a szennyeződést. Ahol a szerelés már nem segít ott jönnek jól a kifejezetten erre a célra szolgáló duguláselhárító eszközök, berendezések.

Duguláselhárítás szolgáltatásunk során a Rothenberger R600 duguláselhárító gépet használjuk, ha a kézi duguláselhárítás már nem eredményes. Ez a korszerű duguláselhárító berendezés 20-150 mm átmérőjű csövek duguláselhárítása során használható eredményesen. A csövek mélyén kialakult dugulást ennek segítségével minden háztartásban el tudjuk hárítani, hiszen 60 méter tisztítási hosszúságban képes hatékonyan dolgozni.

A hagyományos duguláselhárítás technikák és a korszerű, könnyen mozgatható duguláselhárító berendezés szakszerű használatával garanciával távolítjuk el a csövekből a szennyeződést úgy, hogy ahhoz nem szükséges bontás. Munkánkat higiénikus környezetet magunk után hagyva végezzük.

Ha segítségre van szüksége, hívja a +36308645499 számot azonnal.
Ajánlatkérő űrlap

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Ajánlatkérő adatai

!
!
!
!

Ajánlatkérés részletei

!
* Milyen szolgáltatásra kér ajánlatot?:
!
!
!

CAPTCHA


Vissza az előző oldalra!
Vasi Alfa Bau Kft. - Magyar