Szolgáltatásaink

Klíma és klímarendszerek, fűtésrendszerek és szellőzők forgalmazásával, szerelésével és karbantartásával foglalkozunk.

Klíma berendezések

Nagy gyártók kiváló minőségű klíma berendezéseit forgalmazzuk. Tekintse meg kínálatunkat!

-

Elérhetőségek

Vasi Alfa Bau Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Zanati út 41.
ügyvezető
+36308645499
Ügyfélszolgálat
+36302206643
E-mail:
info@alfabau.hu
Cégadatok

Cégadatok

Vasi Alfa Bau Kft.

9700 Szombathely, Semmelweis u. 16.

Iroda: 9700 Szombathely, Zanati út 41.

Adószám: 25393796-2-18

Cégjegyzékszám: 18-09-112672

Weiland Barna ügyvezető, tel: +36308645499, e-mail: barna.weiland@alfabau.hu

Dégi-Monostori Marietta gazdasági vezető, tel: tel:+36302206643, e-mail: degi.marietta@alfabau.hu

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Irodánk hétköznapokon 8,00 és 14,00 óra között van nyitva.

Telefonszám:

+36308645499

+36302206643Blog

Hűtés és fűtés klíma használatával Csorna környékénCsorna

A Vasi Alfa Bau Kft. az elmúlt hetekben vezette be szolgáltatásait Győr-Moson-Sopron megye néhány városában. Ma már a klíma szóra ezeken a helyeken is számolhat vállalkozásunkkal, így számíthat ránk Sopron, Kapuvár és Csorna területén és környékén is.

Klímaberendezések forgalmazásával és telepítésével foglalkozunk. Olyan magas technológiai minőséget és teljesítményt biztosító klímaberendezéseket forgalmazunk, amelyek a felvett energia nagy hatékonyságú felhasználásával optimális hűtési és fűtési teljesítményt adnak le.

Ha Csornán klímával szeretne fűteni, akkor arra kell figyelnie, hogy olyan berendezést válasszon, amelyik VRV technológiát használnak. Az ilyen berendezések egyrészt mindig pont annyi hűtőközeget keringetnek, amennyi a megcélzott hőmérséklet biztosításához szükséges, másrészt használatukkal szabályozható a különböző helyiségek klímája.

Ma már Csorna környékén is egyre többen ismerik fel, hogy a klíma nem csupán hűtésre szolgál a nagy nyári melegben, hanem gyakran a leghatékonyabb energia- és költséghatékonysággal fűtik is az épületeket. 4,1 SCOP érték feletti teljesítménnyel dolgozó klímákat forgalmazunk és szerelünk, ezzel pedig tovább csökkentjük a szükséges felvett energia mennyiségét és a fűtésre szánt kiadásokat. Az SCOP érték azt mutatja, hogy 1 kW felvett elektromos áramból a klíma hány kW hőt termel. Amennyiben egy klímaberendezés SCOP értéke legalább 4,1, úgy annak használója jogosult azt éjszakai áram felhasználásával, lényegesen olcsóbb árammal üzemeltetni. Berendezéseink túlnyomó többsége ennél az értéknél magasabb SCOP értékkel üzemel.

Sokan persze Csornán is tanácstalanok, hogy lakásukban, vállalkozásuk helyiségeiben érdemes-e elektromos árammal működő klímát telepííteni. Ilyenkor ne habozzon, kérje ingyenes felmérésünket és tanácsadásunkat. Biztosan tudunk olyan megoldásokat ajánlani, amelyekkel biztosíthatja helyiségeiben a kellemes hőmérsékletet télen-nyáron, másrészt költségei csökkennek és alacsonyan is maradnak.


Vissza az előző oldalra!
Vasi Alfa Bau Kft. - Magyar