Szolgáltatásaink

Klíma és klímarendszerek, fűtésrendszerek és szellőzők forgalmazásával, szerelésével és karbantartásával foglalkozunk.

Klíma berendezések

Nagy gyártók kiváló minőségű klíma berendezéseit forgalmazzuk. Tekintse meg kínálatunkat!

-

Elérhetőségek

Vasi Alfa Bau Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Mészáros Lőrinc utca 1.
ügyvezető
+36308645499
Ügyfélszolgálat
+36302206643
E-mail:
info@alfabau.hu
Cégadatok

Cégadatok

Vasi Alfa Bau Kft.

9700 Szombathely, Semmelweis u. 16.

Iroda: 9700 Szombathely, Mészáros Lőrinc utca 1.

Adószám: 25393796-2-18

Cégjegyzékszám: 18-09-112672

Weiland Barna ügyvezető, tel: +36308645499, e-mail: barna.weiland@alfabau.hu

Dégi-Monostori Marietta gazdasági vezető, tel: tel:+36302206643, e-mail: degi.marietta@alfabau.hu

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Irodánk hétköznapokon 7,00 és 15,00 óra között van nyitva.

Telefonszám:

+36308645499

+36302206643Blog

Klímaszerelés Kapuvár területénKlíma Kapuvár

A Vasi Alfa Bau Kft. a közelmúltban több, Győr-Moson-Sopron megyei településre is kiterjesztette tevékenységét klíma, klímaszerelés területen. Az alábbi írásban szeretnénk néhány megfontolandó szempontot kínálni, hogy miért válassza szolgáltatásunkat az aki Kapuváron, vagy Csornán, esetleg Sopronban él vagy vállalkozik.

Ha Kapuvár területén valaki a klíma, vagy a légkondicionáló szót hallja, még ma is leginkább a nagy nyári melegben enyhet adó klíma berendezés jut az eszébe. Ha ez jut, akkor már félig eljutott a klímák felhasználási területeinek felsorolásához. Az érti meg azonban teljesen a klímaberendezések lényegét, akinek a fenti szavakra a hűtés-fűtés szópár ugrik be.

A klímaberendezések nyári felhasználási területe valóban a hűtés. A Vasi Alfa Bau Kapuváron is VRV rendszerek telepítésével és karbantartásával foglalkozik. De mit is jelent ez a rövidítés? Variable Refrigerant Volume, azaz változó hűtőközeg mennyiség. Ez a technológia tette lehetővé, hogy a klímaberendezések hatékonyabbá váljanak, hiszen az ilyen berendezések mindig csak a szükséges mennyiségű hűtőközeget keringetik, ezzel mindig annyi energiát vesznek fel a hálózatból, amennyi a kívánt hőmérséklet biztosításához szükséges. Klímáink ezért alacsony energiafogyasztással érik el az optimális teljesítményt, biztosítani képesek a kellemes hőmérsékletet.

De ez a technológia éppen ezért hatékony a klímafűtés megvalósítására is. Ha ma valaki Kapuváron klímafűtés szeretne megvalósítani, a következő előnyökkel számolhat. A hálózatbból felvett energiamennyiség többszöröség kapja vissza meleg formájában. Ezt az SCOP értékkel mérjük. A minimálisan optimális SCOP érték a 4,1, ami azt jelenti, hogy 1 kW elektromos áram felhasználásával a berendezés 4,1 kW hőt állít elő. Valamennyi általunk forgalmazott berendezés képes erre, vagy ennál akár nagyságrendekkel magasabb teljesítményre. A 4,1 SCOP azonban egy határérték, hiszen a legalább ekkora teljesítménnyel rendelkező berendezések használata már éjszakai árammal is lehetséges, tehát lényegesen alacsonyabb a költségigényük, mint a gyengébb berendezéseké. Ez a lehetőség mindenhol, így Kapuváron is elérhető.

Vállalkozásunk természetesen Kapuvár környékén is foglalkozik egyéb szolgáltatásaink értékesítésével is. Így vállaljuk hőszivattyúk szerelését és szervizelését is. Ezek olyan berendezések, amelyek a környezetből vonják ki a hőt, majd azt a magasabb hőmérsékletű helyiségbe szállítják.

Fenti szolgáltatásokon túl Kapuváron is kérheti ingyenes felmérésünket és szaktanácsadásunkat is.


Vissza az előző oldalra!
Vasi Alfa Bau Kft. - Magyar