Szolgáltatásaink

Klíma és klímarendszerek, fűtésrendszerek és szellőzők forgalmazásával, szerelésével és karbantartásával foglalkozunk.

Klíma berendezések

Nagy gyártók kiváló minőségű klíma berendezéseit forgalmazzuk. Tekintse meg kínálatunkat!

-

Elérhetőségek

Vasi Alfa Bau Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Zanati út 41.
ügyvezető
+36308645499
Ügyfélszolgálat
+36302206643
E-mail:
info@alfabau.hu
Cégadatok

Cégadatok

Vasi Alfa Bau Kft.

9700 Szombathely, Semmelweis u. 16.

Iroda: 9700 Szombathely, Zanati út 41.

Adószám: 25393796-2-18

Cégjegyzékszám: 18-09-112672

Weiland Barna ügyvezető, tel: +36308645499, e-mail: barna.weiland@alfabau.hu

Dégi-Monostori Marietta gazdasági vezető, tel: tel:+36302206643, e-mail: degi.marietta@alfabau.hu

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Irodánk hétköznapokon 8,00 és 14,00 óra között van nyitva.

Telefonszám:

+36308645499

+36302206643Blog

Klímaszerelés - ajánljuk magunkat!Klímaszerelés - ajánljuk magunkat!

Ha Ön már döntött és tudja, hogy klíma, fűtés vagy szellőző berendezést szeretne telepíteni, vagy újra kicserélni régi berendezését, a többit vállalkozásunkra bízhatja! Szombathely, Győr, Sopron és Zalaegerszeg területén, továbbá három megyében (Vas, Győr-Moson-Sopron, Zala) munkatársaink segítségére lesznek!

Víz és gázvezetékeket, fűtésrendszereket és klímaberendezéseket szerelünk be két évtizede. Munkatársaink kiemelkedő, folyamatosan korszerűsített tudással rendelkeznek, a legkorszerűbb szerszámokat és műszereket használják. Ez garancia arra, hogy berendezését magas színvonalon, a jogszabályi előírásoknak megfelelő minőségben és védelemmel szereljük be.

Ez a szakmai háttér. Vállalkozásunk működését úgy építetük fel, hogy Önnek csak az elhatározásig kell eljutnia, a klímával kapcsolatos többi kérdést nyugodtan ránk bízhatja. Kívánságára ingyenesen felmérjük az érintett ingatlant, megvizsgáljuk a rendelkezésre álló műszaki lehetőségeket és a legoptimálisabb klíma megoldást tanácsoljuk. Ez Önnek nem kerül semmibe.

Ha már tudjuk, hogy milyen klíma megoldás a legoptimálisabb az Ön számára, akkor kínálatunkból segítünk kiválasztani a megfelelő klíma berendezést. Értékesítési áraink nem különböznek a többi forgalmazóétól, hiszen azokat a gyártók határozzák meg.

Ha idáig eljutottunk, akkor árajánlatot adunk a klíma berendezés beszerelésére – ezt az értékesítési ár nem tartalmazza –, valamint a beszerelés határidejére. Ha ez Önnek megfelelő, beszereljük a klímát.

Természetesen ezután sem hagyjuk magára! A forgalmazott berendezések esetleges garanciális javításait is mi végezzük, illetve a mi dolgunk az előírt rendszeres karbantartás, szivárgásvizsgálat és valamennyi, a működtetés során felmerülő problémával hozzánk fordulhat. Természetesen akkor is a rendelkezésére állunk, ha kérdése van, ha tovább szeretné fejleszteni hűtés-fűtés rendszerét.

Ha tehát klímát szeretne, válasszon minket és mi évekre megoldjuk hűtés-fűtés gondjait. Az általunk forgalmazott berendezések a legkorszerűbbek, kiváló hatékonyságúak és költségtakarékosak.

Kérje ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével.
Ajánlatkérő űrlap

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Ajánlatkérő adatai

!
!
!
!

Ajánlatkérés részletei

!
* Milyen szolgáltatásra kér ajánlatot?:
!
!
!

CAPTCHA


Vissza az előző oldalra!
Vasi Alfa Bau Kft. - Magyar