Szolgáltatásaink

Klíma és klímarendszerek, fűtésrendszerek és szellőzők forgalmazásával, szerelésével és karbantartásával foglalkozunk.

Klíma berendezések

Nagy gyártók kiváló minőségű klíma berendezéseit forgalmazzuk. Tekintse meg kínálatunkat!

Gyorsszervíz

Hétvégén szombaton és vasárnap is számithat ránk! Szervizünk sürgős hibaelhárításában nyújt azonnali, gyors és hatékony segítséget

Elérhetőségek

Vasi Alfa Bau Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Söptei út 67.
ügyvezető
+36308645499
Hibabejelentés
+36304662819
E-mail:
info@alfabau.hu
Cégadatok

Cégadatok

Vasi Alfa Bau Kft.

9700 Szombathely, Semmelweis u. 16.

Iroda: 9700 Szombathely, Söptei út 67.

Adószám: 25393796-2-18

Cégjegyzékszám: 18-09-112672

Weiland Barna ügyvezető, tel: +36308645499, e-mail: barna.weiland@alfabau.hu

Dégi-Monostori Marietta gazdasági vezető, tel: tel:+36302206643, e-mail: degi.marietta@alfabau.hu

Hibabejelentés, műszaki tanácsadás, információ:

Gulyás István, tel: +36304662819, e-mail: gulyas.istvan@alfabau.hu

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Irodánk hétköznapokon 8,00 és 14,00 óra között van nyitva.

Hibabejelentés, műszaki tanácsadás, információ

Gulyás István, tel: +36304662819, e-mail: gulyas.istvan@alfabau.huBlog

Klímaszerelés - ajánljuk magunkat!

Klímaszerelés - ajánljuk magunkat!

Ha Ön már döntött és tudja, hogy klíma, fűtés vagy szellőző berendezést szeretne telepíteni, vagy újra kicserélni régi berendezését, a többit vállalkozásunkra bízhatja! Szombathely, Győr, Sopron és Zalaegerszeg területén, továbbá három megyében (Vas, Győr-Moson-Sopron, Zala) munkatársaink segítségére lesznek!

Víz és gázvezetékeket, fűtésrendszereket és klímaberendezéseket szerelünk be két évtizede. Munkatársaink kiemelkedő, folyamatosan korszerűsített tudással rendelkeznek, a legkorszerűbb szerszámokat és műszereket használják. Ez garancia arra, hogy berendezését magas színvonalon, a jogszabályi előírásoknak megfelelő minőségben és védelemmel szereljük be.

Ez a szakmai háttér. Vállalkozásunk működését úgy építetük fel, hogy Önnek csak az elhatározásig kell eljutnia, a klímával kapcsolatos többi kérdést nyugodtan ránk bízhatja. Kívánságára ingyenesen felmérjük az érintett ingatlant, megvizsgáljuk a rendelkezésre álló műszaki lehetőségeket és a legoptimálisabb klíma megoldást tanácsoljuk. Ez Önnek nem kerül semmibe.

Ha már tudjuk, hogy milyen klíma megoldás a legoptimálisabb az Ön számára, akkor kínálatunkból segítünk kiválasztani a megfelelő klíma berendezést. Értékesítési áraink nem különböznek a többi forgalmazóétól, hiszen azokat a gyártók határozzák meg.

Ha idáig eljutottunk, akkor árajánlatot adunk a klíma berendezés beszerelésére – ezt az értékesítési ár nem tartalmazza –, valamint a beszerelés határidejére. Ha ez Önnek megfelelő, beszereljük a klímát.

Természetesen ezután sem hagyjuk magára! A forgalmazott berendezések esetleges garanciális javításait is mi végezzük, illetve a mi dolgunk az előírt rendszeres karbantartás, szivárgásvizsgálat és valamennyi, a működtetés során felmerülő problémával hozzánk fordulhat. Természetesen akkor is a rendelkezésére állunk, ha kérdése van, ha tovább szeretné fejleszteni hűtés-fűtés rendszerét.

Ha tehát klímát szeretne, válasszon minket és mi évekre megoldjuk hűtés-fűtés gondjait. Az általunk forgalmazott berendezések a legkorszerűbbek, kiváló hatékonyságúak és költségtakarékosak.

Kérje ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével.


Ajánlatkérő űrlap

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Ajánlatkérő adatai

!
!
!
!

Ajánlatkérés részletei

!
* Milyen szolgáltatásra kér ajánlatot?:
!
!
!

CAPTCHA


Vissza az előző oldalra!
Vasi Alfa Bau Kft. - Magyar