Szolgáltatásaink

Klíma és klímarendszerek, fűtésrendszerek és szellőzők forgalmazásával, szerelésével és karbantartásával foglalkozunk.

Klíma berendezések

Nagy gyártók kiváló minőségű klíma berendezéseit forgalmazzuk. Tekintse meg kínálatunkat!

Elérhetőségek

Vasi Alfa Bau Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Mészáros Lőrinc utca 1.
ügyvezető
+36308645499
Ügyfélszolgálat
+36302206643
E-mail:
info@alfabau.hu
Cégadatok

Cégadatok

Vasi Alfa Bau Kft.

9700 Szombathely, Semmelweis u. 16.

Iroda: 9700 Szombathely, Mészáros Lőrinc utca 1.

Adószám: 25393796-2-18

Cégjegyzékszám: 18-09-112672

Weiland Barna ügyvezető, tel: +36308645499, e-mail: barna.weiland@alfabau.hu

Dégi-Monostori Marietta gazdasági vezető, tel: tel:+36302206643, e-mail: degi.marietta@alfabau.hu

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Irodánk hétköznapokon 7,00 és 15,00 óra között van nyitva.

Telefonszám:

+36308645499

+36302206643Bemutatkozás


A Vasi Alfa Bau Kft. fiatal, dinamikus csapata épületgépészeti szolgáltatásokat nyújt és forgalmaz ehhez kapcsolódó termékeket.

A vállalkozás korábban vízvezetékek és gázvezetékek, valamint fűtésrendszerek kiépítését és karbantartását végezte, mára azonban tevékenységében jelentős szerepet játszik klíma berendezések és klíma rendszerek, illetve szellőzőberendezések telepítése, javítása és karbantartása is.

A társaság kiemelt figyelmet fordít arra, hogy megbízásait a legkorszerűbb és megbízható technológiával, gyorsan és megbízhatóan végezze. Különösen nagy figyelmet fordítanak megbízóik elégedettségére.

Szolgáltatásaink a fentiek szerint az alábbiak szerint írhatók le:

Ingyenes felméréssel és tanácsadással állunk megrendelőink szolgálatára. Ha Ön klíma, vízvezeték, vagy gázvezeték, illetve fűtésrendszer kiépítésében, cseréjében gondolkodik, keresse munkatársainkat. Munkatársaink díjmentesen felmérik a kiépítendő rendszer beépítési helyét és tanácsot adnak a szükséges berendezések és kiegészítőik beszerzésére, továbbá részletes árajánlattal állnak rendelkezésére.

Munkatársaink mögött számos klíma, gáz- és vízvezeték, illetve fűtésrendszer kiépítése áll. Csapatunk tagjai nagy gyakorlattal rendelkeznek ezen rendszerek kiépítésében, beszerelésében, munkájukat mindig elégedett ügyfelek és kellemes klímájú lakások dicsérik.

Vállalkozásunk vállalja klíma és fűtésrendszerek javítását, karbantartását. Természetesen ezt a tevékenységünket más szolgáltatók által telepített berendezésekkel kapcsolatban is vállaljuk.

Vállaljuk továbbá VRV klímarendszerek telepítését, hőszivattyúk szerelését és szervizelését, szivárgásvizsgálatot és szellőzőrendszerek kialakítását, szervizelését.

Keresse a Vasi Alfa Bau Kft-t elérhetőségeinken vagy a honlapon található űrlapokon keresztül. Megkeresésére rövid időn belül válaszolunk. Segítünk klíma- és vízvezeték-, valamint szellőzőrendszerek problémáinak megoldásában. Gyorsak vagyunk, méltányos áron dolgozunk és magas minőségben teljesítjük megrendelését!
Vissza az előző oldalra!
Vasi Alfa Bau Kft. - Magyar